ALY BABA TILBURG

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1216 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Aly baba Tilburg. Meer weten? Ontdek meer

8 jul 2024 om 21:44 snel en eten smaakte goed
7 jul 2024 om 19:06 Eten was lauw en de tomatensaus erg waterig. Dan ook nog € 1,50 extra vragen om de aardappeltjes apart te verpakken… (papier zakje) shame on you.! Nooit meer aly baba voor mij.!
7 jul 2024 om 13:07 Lekker broodje, warm aangekomen. Goede kwaliteit maar prijs is wel erg hoor. 17,50 inclusief bezorgen voor een supershoarma met extra saus en pita.
29 jun 2024 om 19:57 Eten was lauw en ben hele nacht ziek geweest, overgeven en diaree Vroeger was dit een top tent .nu bestel ik daar nooit meer iets
26 jun 2024 om 22:33 Wij hebben de bestelling nog steeds niet ontvangen, niet voor herhaling vatbaar dus en nooit geen bestelling meer.
24 jun 2024 om 19:51 Kapsalon döner kip besteld, maar niet meer zo gevuld als altijd zat veel meer friet en de sla is niet meer zoals eerst, kipdöner was te weinig en dat voor 9 euro, dit kan ik thuis ook zelf maken.
7 jun 2024 om 21:24 Op de vooraf geplande tijd bezorgd. Shoarma speciaal, goed verzorgd en lekker. Zeker aan te raden.
4 jun 2024 om 18:17 goed gebakken en op tijd bezorgdt
4 jun 2024 om 11:41 Nie dostałem w ogóle zamówienia
11 mei 2024 om 19:25 Lekker eten en een vriendelijke bezorger
10 mei 2024 om 2:48 The order i got is nothing to do with what i ordered
4 mei 2024 om 18:37 Was niet warm genoeg