ALY BABA TILBURG

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1018 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Aly baba Tilburg. Meer weten? Ontdek meer

28 nov 2022 om 11:13 Meer dan 2 uur gewacht op vies en koud eten. 12 euro betaald voor een REUZE brood shoarma en krijg een mini pita broodje. Aantal keer gebeld echt onvriendelijk personeel!! Ergste 38 euro geld verspilling uit mijn leven, NOOIT MEER ALY BABA!
27 nov 2022 om 22:58 Bezorging was veel later dan gepland. Pas dan je tijd aan als je niet eerder open gaat. Grote schotel is aan de kleine kant.
27 nov 2022 om 20:01 Normaal goed, de laatste 2x bijna een uur te laat bezorgd en eten was niet meer warm.
21 nov 2022 om 18:47 Ondanks alles op tijd besteld te hebben, maar bezorgen kon het niet vinden en was derhalve ook verkeerd gereden, bood zijn excuses aan maar het eten was koud, gelijk gebeld en zouden terug bellen, zit nog te wachten op het telefoontje.
20 nov 2022 om 21:40 Ali is de beste vanaf de 90’s al de beste shoarma van Tilburg. Ga zo door mannen groetjes Bataviastraat
20 nov 2022 om 7:48 Bestelling was 45 min later dan aangegeven, het was wel heel lekker
20 nov 2022 om 0:50 Bezorging mag wel goedkoper. Toen ik het eten kwam halen aan de deur, toeterde de bezorger twee keer omdat ik het eten aan zijn auto moest komen halen. Dit was ook rond 23.45 uur.
18 nov 2022 om 21:06 Heerlijk goed warm ,,,,en ruim op tijd bezorgt .
5 nov 2022 om 18:42 Omdat bij hun oude tijd op de bon staat hebben wij 1.5 uur moeten wachten .. ! Houd de wintertijd in de gaten .. is al bijna 1 week zo ! En dan bel je zeggen ze ook nog dat ik een tijd in geveld hebt ! Nou nee staat op zo snel mogelijk .. fijne van e
3 nov 2022 om 15:57 De friet was koud en slap en de grote van de schotels vindt ik aan de kleine kant voor wat je moet betalen
31 okt 2022 om 19:10 Super goed heerlijk gegeten nog heel warm en vers
23 okt 2022 om 21:08 Heerlijk