ALY BABA TILBURG

ALY BABA TILBURG Uw tevredenheid is onze reclame!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 942 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Aly baba Tilburg. Meer weten? Ontdek meer

27 mei 2022 om 16:03 Het eten is er altijd binnen de afgesproken tijd en het eten was de laatste twee keren echt uitstekend!
22 mei 2022 om 21:31 Ik schrijf altijd zonder friet en zonder sla omdat ik dat niet eet en toch zat het erbij
20 mei 2022 om 21:37 2 schotels besteld Vlees smaakte top alleen de friet was al slap bij aankomst en in thuisbezorgd app saus erbij aangeklikt en bij aankomst nog bij 1 schotel op de bon geen saus terwijl dat in de app er wel goed stond
16 mei 2022 om 20:21 Het was koud
3 mei 2022 om 20:15 Na 5 kwartier werd niks bezorgd.
27 apr 2022 om 21:35 Groenten en sla te grof gesneden. Daar had wel wat meer aandacht aan gegeven mogen worden .
26 apr 2022 om 23:02 Duidelijk aangegeven dat er niet aangebeld moest worden omdat ze kinderen al lagen te slapen. En toch beld de bezorger 3x aan…..alle kids wakker….
25 apr 2022 om 20:10 Kreeg om iets voor 19.00u melding dat ze zo aan konden bellen en alsnog kwam het pas om 19.20u-19.25u En was het niet warm meer Normaal altijd optijd en warm Maar het was wel lekker
20 apr 2022 om 20:54 Jammer dat het eten koud was
1 apr 2022 om 22:04 ze waren veel te laat de shoarma was lauw/warm en de knoflook saus had de dikte van water en daarvoor betaal ik 3,50 bezorgkosten echt slecht
24 mrt 2022 om 3:13 Je moet voor €15,- bestellen en. 3,50 bezorgkosten en dan bellen ze nog dat ze het voor dat bedrag niet bezorgen vind dat wel echt een slechte en kwalijke zaak namelijk dan moet je als je je eten wilt verplicht bij bestellen
22 mrt 2022 om 8:36 Grote schotel leek wel een kleintje....veel friet...weinig vlees. Beetje jammer ... als ik veel friet wil ga ik wel naar de friettent das nog een stuk goedkoper ook.....